Ümraniyespor – Fenerbahçe maçı canlı izle

Fenerbahçe, Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor’a konuk oluyor. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı Valencia’nın son dakika golüyle deviren Kanarya, deplasmanda kazanıp seri yakalamak istiyor. Ev sahibi ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak. Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe , Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor deplasmanına çıkacak. Lider Galatasaray ‘ın kazanmasıyla ezeli rakibinin 7 puan gerisine düşen, 38 puanla 2. sırada yer alan Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta Gaziantep FK’yı 2-1 yenip kupadaki Rizespor mücadelesinden de galibiyetle arılmıştı.

Ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle Ümraniyespor karşılaşmasına moralli gidecek olan Sarı Lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrılarak zirve yarışında yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. 3 maçlık yenilmezlik serisi İstanbulspor maçıyla sona eren ve 14 puanla son sırada yer alan ev sahibi ekibi ise güçlü rakibi karşısında sürpriz peşinde olacak.

Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Bu akşam Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak Ümraniyespor-Fenerbahçe maçı beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak. Abdülkadir Bitigen’in yöneteceği 90 dakikanın canlı skor takibi ve detayları haberimizde olacak.

Maçın VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında bugün oynanacak Ümraniyespor – Fenerbahçe mücadelesinin VAR hakemi Mustafa Öğretmenoğlu, Konyaspor – MKE Ankaragücü maçının VAR hakemi ise Emre Malok oldu.

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında bu akşam Fenerbahçe, saat 20.00’de Ümraniyespor’a konuk olacak. Karşılaşmada Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Bitigen’in yardımcılıklarını, Ceyhun Sesigüzel ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Bahattin Şimşek olacak. Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Mustafa Öğretmenoğlu oturacak. Öğretmenoğlu’na, AVAR’da Mustafa İlker Coşkun ve Samet Çavuş eşlik edecek.

Ümraniyespor-Fenerbahçe muhtemel 11’ler:

Ümraniyespor: Orkun, Popov, Allyson, Glumac, Lenjani, Sackey, Mrsic, Sekidika, Onur, Geraldo, Umut

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Arao, Crespo, Arda (Rossi), İrfan Can, King, Valencia

Her maç final niteliğinde

Sarı-Lacivertliler, Kadıköy’de Galatasaray’a kaybederek zirveyi ele geçirme fırsatını geri tepmişti. Sarı Kırmızılılar’ın bu hafta Antalyaspor’u da yenmesiyle birlikte puan farkı 7’ye yükseldi. Sezonun ikinci yarısı henüz yeni başlasa da farkın iyi artmasıyla birlikte Fenerbahçe için artık her maç final niteliği taşımaya başladı.

Son dönemde oyun olarak ciddi bir düşüş yaşayan Jorge Jesus’un öğrencileri buna rağmen ligde Gaziantep’i, kupada ise Rizespor’u son dakika golleriyle yenmeyi başardı. Galibiyet serisi yakalayan Sarı-Lacivertliler, bunu Ümraniye deplasmanında da sürdürmenin peşinde. Ligin dibine demirleyen İstanbul temsilcisi için de artık her puan altın değerinde.

Ümraniyespor yara aldı

Kırmızı-Beyazlılar, Ankaragücü, Hatay ve Giresun maçlarından 7 puan toplayarak iyi bir çıkış yakalamıştı. Ancak son hafta, düşme potasındaki rakiplerinden İstanbulspor’a evinde kaybeden Ümraniyespor, büyük bir darbe aldı. İstanbul ekibi, kupadaki Trabzonspor mücadelesinde ise son anlarda yediği golle uzatmalara gitmek zorunda kaldı ve ardından 4-1 kaybetti. Fenerbahçe için bu maç, kağıt üzerinde en kolay deplasmanlardan biri. Ancak ligin ilk haftasında Kadıköy’de 3-3 biten karşılaşma, Jorge Jesus ve öğrencileri için büyük bir şok olmuştu. Üstelik o dönem Fenerbahçe, oyun olarak çok daha formdaydı. İki takım için de kritik bir 90 dakika olacak.

Geraldo ve Sekidika tercihi

Kırmızı-Beyazlılar’ın teknik patronu Recep Uçar, Fenerbahçe savunmasının arkasına atılan toplarda yaşadığı zaaflardan faydalanmak istiyor. Başarılı teknik adamın bu nedenle kanatlarda Geraldo ve Sekidika gibi hızlı isimleri tercih edeceği kaydedildi.

Özellikle Sarı Lacivertliler’in en süratli ismi olan Samuel’in yokluğu, bu konuda Ümraniye’ye daha büyük avantaj sağlayabilir. Uçar, kanat oyuncularından, rakibin ofsayt tuzağına düşmemek için dikkat etmeleri gereken konuları da anlattı. 47 yaşındaki çalıştırıcının öğrencilerine, defansın arkasına sarkarken önce içeri doğru koşup ardından kaleye yönelmeleri talimatını verdiği kaydedildi.

Arda Güler kararsızlığı

Genç yıldız, kupadaki Rizespor karşısında ilk 11’de sahaya çıkmıştı. Arda, güzel futbolunu harika bir asistle süslemişti. 17 yaşındaki oyuncunun bu performansı, Jorge Jesus’u zor bir kararla karşı karşıya bıraktı. Arda Güler, formuyla Ümraniye karşısında da 11’de olmayı hak ettiğini gösterdi.

Jesus da öğrencisine bu şansı tanımak istiyor. Ancak Portekizli hocanın, maçın yüksek fizik mücadeleyle geçme beklentisi nedeniyle endişesi var. Jorge Jesus, Arda’nın henüz fiziken yeterli olmadığını daha önce dile getirmişti. Genç yıldızın Ümraniye karşısında 11’de oynama ihtimali yüksek olsa da tecrübeli teknik adamın kararını maç saatinde vereceği öğrenildi.

Related Articles

- Advertisement -
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.