Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle linki Beinsports

Süper Lig’de Galatasaray Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Dev mücadele öncesinde birçok kişi de maçın ayrıntılarını internet üzerinde araştırmaya başladı. Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle Beinsports HD 1 linki. GS FB maçını canlı veren siteler. Fenerbahçe Galatasaray maçı hangi kanalda canlı şifresiz?

Spor Toto Süper Lig’de nefesler tutuldu ve Fenerbahçe Galatasaray karşılaşması büyük bir heyecanla bekleniyor. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı mücadele öncesinde heyecan adeta dorukta. Jorge Jesus, bu sezon Fenerbahçe’yi mutlaka şampiyonluğa ulaştırmanın hesaplarını yapıyor. Okan Buruk da Galatasaray’ı şampiyon yaparak teknik direktörlük kariyerinde 2. Şampiyonluğa ulaşmak istiyor.

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan bu dev mücadele öncesinde heyecan ve temponun da yüksek olması bekleniyor. Karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyenler de internet ortamında araştırmalarını yoğunlaştırdı. Büyük bir merakla beklenen Fenerbahçe Galatasaray maçının ayrıntıları da araştırılan konulardan biri.

Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 canlı izle

Süper Lig’in  dev derbisi saat 19.00’da başlayacak. Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı konuk edeceği mücadele Ülker Stadyumu’nda oynanacak ve karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Karşılaşma naklen ve sadece beIN SPORTS HD 1 ekranlarından izleyici ile buluşacak.

Fenerbahçe Galatasaray inat tv canlı izle

Fenerbahçe’nin muhtemel ilk 11’i

Altay, Osayi, Serdar Aziz, Szalai, Ferdi, Arao, Crespo, Zajc, İrfan Can, King, Batshuayi

Galatasaray’ın muhtemel ilk 11’i

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Dubois, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Barış (Gomis)

Fenerbahçe Galatasaray taraftarium24 selçuk sports canlı izle

Bu sezon evinde oynadığı dokuz Süper Lig maçının yedisini kazanan Fenerbahçe (1B 1M), 2015/16’dan (8G 2B) bu yana bir sezonun ilk 10 iç saha karşılaşmasından 8+ galibiyet çıkaramıyor.

Bu sezon Süper Lig’de en fazla deplasman puanı toplayan takım konumundaki Galatasaray (20; 6G 2B 1M), aynı zamanda dış sahada en fazla gole kapama yapan ekip (6).

Son altı Süper Lig maçını kazanan Galatasaray, bu sezon üst üste altı galibiyet alan ilk takım oldu. Sarı-kırmızılı ekibi çalıştıran Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde daha uzun bir galibiyet serisi yaşamadı.

Related Articles

- Advertisement -
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.